Close Menu
FundalinaFundalina

    Bültene Kaydolun

    Güncel haber ve gündem başlıklarını kaçırmamak için e-posta adresinizle sistemimize kaydolabilirsiniz.

    Son Yazılar

    FinTech alanında haftanın gündemi 260

    8 Şubat 2026

    AI Çağında Veri Merkezleri Yeni Bir Mimariye Geçiyor

    8 Şubat 2026

    QR Kod Dolandırıcılığı Nasıl Anlaşılır?

    6 Şubat 2026
    Facebook X (Twitter) Instagram
    • FintekWins
    • TeknolojiWins
    Facebook X (Twitter) Instagram YouTube LinkedIn
    FundalinaFundalina
    • Editörden
    • Teknoloji
    • Dijital Dünya
    • Kültür Sanat
    • Fintech
    • İletişim
    Bültene abone ol
    FundalinaFundalina
    Ana Sayfa»Postama Düşenler»Vertiv Yeni Atamalarla EMEA Liderlik Ekibini Güçlendiriyor
    Postama Düşenler

    Vertiv Yeni Atamalarla EMEA Liderlik Ekibini Güçlendiriyor

    fundalinaYazar: fundalina6 Temmuz 2022Okuma süresi: 2 dk
    Paylaş Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Tumblr Reddit Telegram E-posta
    Paylaş
    Facebook Twitter LinkedIn Pinterest E-posta

    Vertiv EMEA bölgesinde daha fazla büyüme sağlamak için Ana Maria Ciurea, Peter Lambrecht ve Rastislav Jasenovsky’nin görev tanımlarını genişletti.

    Vertiv, Avrupa, Orta Doğu ve Afrika (EMEA) üst düzey liderlik ekibinde değişiklikler yaptığını duyurdu. Yapılan değişiklikler kapsamında Ana Maria Ciurea ticari operasyonlardan sorumlu başkan yardımcısı, Peter Lambrecht satış başkan yardımcısı ve Rastislav Jasenovsky altyapı ve çözümler (I&S) operasyonlarından sorumlu başkan yardımcısı olarak atandı.

    Yaklaşık 15 yıldır Vertiv’de olan Ciurea, son dört yıldır EMEA’da satış stratejisi ve operasyon direktörü olarak şirketin satış operasyonları departmanını yönetiyor. Ciurea, ticari operasyonlardan sorumlu başkan yardımcısı olarak yeni pozisyonunda, satış operasyonlarını yönetmeye devam edecek, ancak uçtan uca süreçlerin gözetimi dahil olmak üzere daha geniş sorumluluklara sahip olacak, şirketin genel verimliliğini ve optimum kaynak tahsisini sağlayacak.

    Yeni oluşturulan pozisyonlar; çapraz fonksiyonel etkinliği artırmak ve müşteri hizmetini optimize etmenin yollarını belirlemek için önemli bir rol oynayacak.

    20 yılı aşkın süredir Vertiv’de Almanya, Avusturya, İsviçre ve İtalya ülke müdürü ve EMEA stratejik hesaplarından sorumlu başkan yardımcısı pozisyonlarında hizmet veren Lambrecht, EMEA bölgesi satışlarından sorumlu başkan yardımcılığı pozisyonuna yükseldi. Yeni pozisyonunda, şirketin kilit müşterileri, ulusal müşterileri ve Vertiv’in EMEA bölgesindeki kanal ortakları için lider ürün ve servis satışlarından ve pazara giriş programlarından sorumlu olacak.

    Lambrecht, tüm ülkeler için geliri, fiyat inisiyatiflerini ve marj büyümesini artırmanın yanısıra, büyüme odaklı kapsayıcı ve yenilikçi bir kültür yaratmak için mükemmellik programları, araçları ve satış yönetimi standartlarını yönlendirerek bölge genelinde satış ekiplerini yönetmeye ve geliştirmeye devam edecek.

    19 yıldır Vertiv’de çalışan Jasenovksy, EMEA’da operasyon stratejisi ve uygulamasına yön veriyor. Jasenovsky’nin I&S EMEA operasyonlarından sorumlu başkan yardımcısı olarak

    En son EMEA operasyonları kıdemli direktörü ve Slovakya genel müdürü olarak görev yapan Jasenovsky, yeni görevinde EMEA liderlik ekibinin kilit bir üyesi olarak görev yapacak ve bölgedeki diğer fonksiyonlar arasında uyumu sağlayacak.

    Yapılan atamalarla ilgili olarak Vertiv EMEA Başkanı Karsten Winther, şöyle konuştu: “Satış ve operasyonlarda güçlü liderlik sağlarken aynı zamanda şirket içinde yeteneği geliştirmek, 2022’de Vertiv için önemli bir öncelik oldu. Bu atamalar sadece EMEA müşteri tabanımıza yönelik hizmetleri ileriye taşıma stratejimizle uyumlu olmakla kalmıyor aynı zamanda çalışanlarımızın beceri ve yeteneklerini dolayısıyla fırsatları geliştirme konusundaki kararlılığımızı da ortaya koyuyor. EMEA üst düzey liderlik ekibinde yapılan bu yeni değişikliklerle Vertiv’in bölgedeki tüm müşterilerinin memnuniyetini artırmaya devam edeceğimize eminim.”

    atama Vertiv
    Paylaş Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Tumblr E-posta
    Önceki yazıÜlkemizi geleceğe yerli ve milli 5G ile taşıyacağız
    Sonraki yazı FinTech alanında haftanın gündemi 93
    fundalina
    • Web sitesi

    Bilgi paylaşıldıkça değer kazanır.

    İlginizi çekebilir

    Teknoloji

    AI Çağında Veri Merkezleri Yeni Bir Mimariye Geçiyor

    8 Şubat 2026
    Postama Düşenler

    2026 Zam Takvimi Rehberi

    22 Ekim 2025
    Postama Düşenler

    2026 Finansal Takvim

    21 Ekim 2025
    Öneriyorum
    • Davetiye
    • Finteklerin Hafızası
    • Funda Güleç
    • Hasan Yalçın TV
    • Küçük İşletmeler için Sosyal Medya
    • neodyum mıknatıs
    • Teknolojinin Hafızası
    Kalemimden

    LinkedIn Karusel gönderileri nedir?

    15 Nisan 2024

    ABD ve İngiltere, Yapay Zeka Modellerini Düzenlemek İçin Anlaştı

    15 Nisan 2024

    Gömülü Finans Pazarı Büyüyor

    15 Nisan 2024

    YouTube Algoritmasındaki Değişiklikler

    15 Nisan 2024
    Beni Takip Edin
    • Facebook
    • YouTube
    • Twitter
    • Instagram
    • LinkedIn

    Bültene Kaydolun

    Güncel haber ve gündem başlıklarını kaçırmamak için e-posta adresinizle sistemimize kaydolabilirsiniz.

    Destekleyenler
    Ada Dijital Ajans
    Popüler Yazılar

    FinTech alanında haftanın gündemi 260

    8 Şubat 2026

    AI Çağında Veri Merkezleri Yeni Bir Mimariye Geçiyor

    8 Şubat 2026

    QR Kod Dolandırıcılığı Nasıl Anlaşılır?

    6 Şubat 2026
    Editörden

    FinTech alanında haftanın gündemi 260

    8 Şubat 2026

    FinTech alanında haftanın gündemi 259

    1 Şubat 2026

    FinTech alanında haftanın gündemi 258

    25 Ocak 2026

    Bültene Kaydolun

    Güncel haber ve gündem başlıklarını kaçırmamak için e-posta adresinizle sistemimize kaydolabilirsiniz.

    LinkedIn Facebook X (Twitter) Instagram YouTube
    • Ana Sayfa
    • Editörden
    • Teknoloji
    • Dijital Dünya
    • Kültür Sanat
    • Fintech
    • Hakkımda
    • İletişim
    Copyright © 2026 · www.fundalina.com - Kullanım koşulları

    Aradığınız kelimeyi yazıp Enter tuşuna basın. İptal etmek için Esc tuşuna basın.