İstanbul, sanat ve sosyal sorumluluk projesi STARS OF ISTANBUL / İSTANBUL’UN YILDIZLARI için ev sahipliği yaptı. Açık hava sergisi kapsamında 75 Marka’nın, 110 sanatçı ve tasarımcının anlam kattığı eşsiz 120 yıldızın tasarımları İstanbul’u süsledi.
İlköğrenimini tamamlayamamış binlerce çocuğa okul kapısını açan Stars of Istanbul açık hava sergisi, UNICEF’in başlattığı “Telafi eğitimine 10 TL katkıda bulun!” Çalışmasıyla devam ediyor.
Sizlerde bu projeye destek vermek istiyorsanız;
- Önce yıldızınızı seçin,
- Ardından telefonunuzdan; ‘Star’ yazıp boşluk bırakarak ‘seçtiğiniz yıldızın numarasını’ yazıp 3005’e gönderin!
İlköğrenimini tamamlayamamış binlerce çocuğa okul kapısını açan Stars of Istanbul projesine lütfen siz de katılın ve destekleyin.

Projenin Web sitesi, blogu ve facebook grup adresi.
Kampanya ile ilgili detaylı bilgiye gelince;
- 1 Eylül – 1 Aralık 2011 tarihleri arasında TC sınırları içerisinde geçerli olan bu kampanya, UNICEF yararına düzenlenen bir bağış kampanyasıdır.
- Bu kampanyaya tüm operatör aboneleri katılabilir. (Ön ödemeli Avea ve Vodafone aboneler hariç)
- Kampanyaya katılım, Avea aboneleri için KDV ve ÖİV dahil 0,83 TL, Turkcell aboneleri için ücretsiz, Vodafone aboneleri için KDV ve ÖİV dahil 0,40 TL olarak ücretlendirilir.
- Kampanya süresince katılımcılar, İstanbul’un çeşitli yerlerinde bulunan ve üzerlerinde kod numaraları olan yıldızlardan beğendikleri yıldız için, STAR boşluk Yıldız Kodu bilgileri ile, 3005 numarasına kısa mesaj olarak göndererek 10 TL bağışta bulunacaklardır.
- Kampanya kısa numarası olan 3005’e mesaj atan tüketiciler başarılı ya da başarısız her mesaj için 10TL bağışta bulunmuş sayılır.
- Kampanyada Turkcell ve Vodafone için herhangi bir katılım sınırı yoktur. Avea aboneleri, aynı numara ile aynı gün içerisinde en fazla 20 katılım yapabilir.



